Get Adobe Flash player
Elérhetőségek
an image
Ercin BT.
Cím:
1067 Budapest Teréz krt. 37.
Email:
szultankincsei@gmail.com
Telefon:
(061) 707-11-16
Mobil:
(0620) 918-34-19

Vízipipa Nagyker / Partnereink

Fontosnak tartjuk, hogy partnereinkkel szoros kapcsolatba álljunk és ügyeljünk elégedettségükre. Ezen kívül segítünk partnereinknek, hogy népszerűbbek legyenek. Így itt most felsorolnánk a főbb partnereinket.

Vízipipa vásárlás - A legnagyobb hazai vízipipa webáruház. Bármilyen vízipipás kelléket rendelhetsz és a futár már holnapra ki is szállítja. Folyamatos akciók és kedvezmények biztosítják, hogy a legolcsóbban vásárolhassanak a vevők.

Vízipipa Mester - A vízipipamesteren is vannak folyamatos akciók. Egy kevésbé ismert, de annál olcsóbb webshop. Minőségi és ritka termékek is kaphatóak, érdemes benézni!

Weboldalak

Vízipipa Fan - Rengeteg vízipipa ismertető található rajta. Az új vízipipa tulajdonosoknak szoktuk ajánlani. Részletesen le van írva a vízipipa használata, tisztítása, dohányokról tesztek és minden egyéb vízipipás tanács, ötlet.

Vízipipa.eu - Az ország egyik leglátogatottabb pipás oldala. Alap információk és tanácsok a vízipipáról. Ezen kívül még egy blog is üzemel, ahol mindig olvashattok híreket, újdonságokat, teszteket.

Vízipipa fórum - Legjelentősebb vízipipás fórum. Mi is regisztrálva vagyunk és it követjük nyomon az igények változását. A fórum sokszor segítette cégünk, hogy mely új termékekkel bővítségük a kínálatunk, melyek szinte sláger termékekké váltak.